Врятовано сердечко Симулик Арсена

Арсенчику два з половиною роки, і від самого народження малюк хворів та погано набирав вагу. Влітку минулого року батьки звернулися до приватної клініки в м. Мукачево, оскільки дізналися, що туди приїдуть спеціалісти з державної установи Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова. Саме тоді в Арсенчика була виявлена вада серця. Лікарі призначили йому медикаментозне лікування та радили через пів року провести повторний огляд. Через пів року на черговому обстеженні лікарі констатували тільки збільшення отвору в серці. Тож було прийнято рішення, що зволікати з операцією не можна.

Сім’я проживає в селі, не мала значних статків та не в змозі була придбати серцевий імплант для порятунку життя свого синочка. Тож батьки звернулись до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти. І найдобріші люди в світі – добродії платформи dobro.ua за лічені дні назбирали всю суму для придбання серцевого імпланту.

 

Професіонали своєї справи – лікарі інституту Амосова провели вдалу операцію і тепер сердечку хлопчика нічого не загрожує ❤️ Дякуємо!

Треба допомога