Наліпку купив – добро з М!КО зробив!

Нова благодійна акція від мережі

на допомогу діткам з вродженими вадами серця ❤

Купуючи благодійні стікерпаки за 20 гривень у мережі закладів “Євразія”, ви робите благодійний внесок на проект, який має на меті придбати медичне обладнання для дитячої ендовоскулярної операційної інституту Амосова
Стікерпак з М!КО – найдобрішим героєм закладу “Євразія”, який любить подорожі, смаколики та робити добро!
Наша мета придбати два дуже важливих апарати до операційної інституту Амосова, у відділення, де проводять Ендовоскулярні операції, де щодня отримують термінову допомогу 4-5 дітей.
На зібрані кошти буде придбано 3 шприцевих насоса та кардіостимулятор.
Шприцевий насос – прилад, який використовуються при внутрішньовенному вливанні, коли необхідна висока точність і безпека для хворого. Пристрій дозволяє відрегулювати швидкість введення потрібної дози препарату за допомогою спеціальної електронної системи, яка в нього вбудована. Електроніка дає змогу ввести ліки декількома способами, в будь-який час.
Кардіостимулятор для тимчасової стимуляції часто використовується для порятунку життя пацієнта, в тому числі як перший етап перед імплантацією. При певних обставинах пацієнт після здійснення тимчасової стимуляції не буде переведений на постійну.
Приєднуйтесь до проекту, відвідуйте “Євразію” та давайте робити добро разом 🥰

Підтримати проект можна також онлайн на сайті

dobro.ua

https://dobro.ua/project/nalipku_kupiv_dobro_z_m_ko_zrobiv/

Завдяки акції нам вдалось придбати: 3 шприцевих насоса, кардіостимулятор, каталку для перевезення маленьких пацієнтів та захисні фартухи для лікарів (вони будуть захищати їх при проведенні операцій, бо використовується дуже сильне ренгтен обладнання, яке шкодить здоров’ю лікаря).
Разом з М!КО зроблена така величезна справа! Дякуємо всім, хто долучився! Дякуємо Євразії за благодійну акцію, яка зовсім скоро буде мати своє продовження.
Щасливі лікарі вже з медичним обладнанням

Врятовано сердечка Лук’янець Поліни та Дарменко Назара ❤
Завдяки благодійній акції “Наліпку купив – добро з М!КО зробив! Літо” від мережі ресторанів Евразия – японська та європейська кухня від продажу чудових наліпок було зібрано 116 тисяч гривень ❤ На ці кошти ми мали можливість придбати два серцевих імпланта та врятувати життя двом діткам одночасно.
Дарменко Назар (30.10.2012 р.н.) із міста Узин потребував операції на серці. У хлопчика була вроджена вада серця – відкрита артеріальна протока. Ваду серця у Назара виявили ще при народженні, і в лікарів була надія, що згодом вона закриється самостійно. Але постійні спостереження і обстеження показали, що без оперативного втручання сердечко Назара не буде здоровим. Хлопчику треба було усунути ваду, встановивши серцевий імплант. Мати-одиначка не могла самостійно придбати імплант та врятувати життя синочка. Завдяки М!КО та чудовій акції у Назарчика є шанс на щасливе майбутнє.
Лук’янець Поліна (11.11.2019 р.н.) із Чернігова мала вроджену ваду серця – дефект вторинного отвору. Дівчинці було терміново потрібно зробити операцію за допомогою серцевого імпланта. Малозабезпечена родина Поліночки не могла дозволити собі придбати серцевий імплант, а операцію треба було проводити вже зараз, адже хворе сердечко не давало дівчинці нормально жити.
На фото ви можете побачити щасливих дітей, яким надали допомогу високопрофесійні лікарі інституту Амосова. Завдяки їх роботі і допомозі зі сторони благодійної акції, ще дві дитини врятовано.
Це таке щастя бачити та знати, що дві долі зміняться на завжди❤
Євразія, дякуємо вам! Дякуємо кожному клієнту, який купував наліпки. Все це сталось тільки завдяки вам

Треба допомога