Євдоким Колесников

Три року тому ви рятували сердечко Євдокимчика. Саме три роки тому хлопчику зробили термінову операцію на серці та усунули високий тиск у правому шлуночку за допомогою двох стендів. Тільки завдяки цій операції хлопчик вижив. Але зараз йому знову потрібна операція. Теж на серці, і знову час не чекає. В 2013 році Євдокиму робили радикальну корекцію легеневої артерії, і зараз на цю артерію треба встановити спеціальний біопротез, щоб не сталось горе.

Операцію зроблять безкоштовно в інституті Амосова наші лікарі разом з іноземними колегами, які допоможуть консультацією в цій важкій операції. На придбання серцевого біопротеза в мами хлопчика немає коштів, і вона знову звертається до всіх за допомогою врятувати життя її синочка!

Євдокимчику лише 8 рочків, а він вже переніс дві відкриті операції на сердечку та ендоваскулярну операцію зі встановлення імпланта. Народився Євдокимчик 23 лютого 2012 року з важкою вадою серця: атрезією легеневої артерії І та ІІ типу, дефект МШП. Першу операцію хлопчику зробили через 2 доби після народження, щоб дитина вижила, а другу операцію зробили, коли хлопчикові виповнився рік. За ці дві операції матуся з бабусею і дідусем заплатили близько 5 тис. доларів. Крім цього, доводиться кожного року їздити у Київський інститут ім. Амосова на обстеження та консультації, лікується Євдокимчик у Закарпатській обласній дитячій лікарні.

Матуся з двома дітками проживають у Закарпатській області, селі Нижні Ворота. Батько покинув родину, коли донці було 4,5 роки, а сину 2 роки. Аліментів він не платить, а живе родина на соціальну допомогу. Ще матуся допомагає двом своїм батькам, які дуже старенькі і мають мізерну пенсію. Впоратись самотужки вони просто не зможуть.

Звертаємось до вас з проханням врятувати життя Євдокима!

Раніше на УББ ми вже збирали кошти Євдокимові. Переглянути попередній проект Ви можете за посиланням.

 

ПІБ: Колесников Євдоким Євгенійович, 23.02.2012 р.

Місто: с. Нижні Ворота, Закарпатська обл.

Діагноз: вроджена вада серця – стеноз гілок легеневої артерії

 

Треба допомога